Lyssna på komedi med dina iPhone-hörlurar

Alla gillar att skratta och det är inte så förvånande med tanke på hur bra det är för kropp och själ. Att skratta är förknippat med en rad hälsofördelar och några av dessa är:

  • Sänker ditt blodtryck.
  • Minskar stressnivåerna.
  • Aktiverar dina magmuskler.
  • Höjer immunförsvaret.
  • Utsöndrar lyckohormoner.

Du kan hitta många olika sätt att få dig ett gott skratt, allt från att läsa serietidningar till titta på komediprogram på TV. Du kan till och med börja med skrattyoga som är ett effektivt sätt att minska stressen, såväl fysiskt som mentalt, samt öka glädjen. Dock är det enklaste sättet att få ett gott skratt genom att dra fram din telefon och koppla in hörlurarna.

Få ett gott skratt med din iPhone

Du som har en iPhone kan lätt lyssna på komedi och humor på Apple Music som har en enormt stor musikkatalog – på över 75 miljoner låtar! Om du saknar hörlurar behöver du inte oroa dig. Det finns alltid nya hörlurar att köpa hos Teknikdelar.se som har ett stort lager med tusentals artiklar bestående av mobilreservdelar, mobiltillbehör, batterier, kablar och hörlurar. Ett förslag är att köpa deras hörlurar med Lightning för iPhone, det vill säga Apples nya 8-stiftskontakt, som är en typ av kontakt med många funktioner på både iPhone och iPad.

Till exempel har du vita in ear-hörlurar från det innovativa varumärket Streetz. Dessa hörlurar har ett smidigt reglage med knappar för volym, spela låtar samt svara på och avsluta samtal. Ett annat exempel är Apples egna EarPods med Lightning-kontakt som är designade för att passa örats anatomi. Dessa sitter därför mer bekvämt i öronen än de flesta andra hörlurar. Dessutom har de utvecklats för att ge dig så hög ljudkvalitet som möjligt med maximal återgivning och minimal ljudförlust. Med dessa hörlurar kommer du knappast att missa några skämt när du lyssnar på roliga podcasts, så tveka inte utan köp nu!